DEN PERSONLIGA KLINIKEN MED DE STORA RESURSERNA
KIRURGI - MEDICIN - RÖNTGEN - ULTRALJUD
LAB - TANDVÅRD - BUTIK

Försäkring

Att vara ägare till ett djur är en stor glädje, men också ett ansvar om något oförutsett skulle inträffa. Vart tredje sällskapsdjur i Sverige behadlas av veterinär varje år!

Det är viktigt med försäkring

Djursjukvården har utvecklats mycket i Sverige på senare år och håller idag mycket hög standard. Om ditt djur skulle insjukna eller skadas kan du vara säker på att det finns kvalificerad hjälp att tillgå dygnet runt. Ofta är det nu mer möjligt att diagnostisera och framgångsrikt behandla även mycket svåra sjukdomar och skador.

Naturligtvis vill du att ditt djur ska få bästa möjliga vård om något händer. Men då måste de ekonomiska möjligheterna finnas. Stora sjukvårdsresurser innebär att kostnader och utgifter för djursjukvård kan bli höga. Det är lika tragiskt varje gång det inträffar att bästa möjliga djursjukvård måste avstås av ekonomiska skäl. Även om det inte alltid behöver gå så illa kan utgiften komma som en obehaglig överraskning. En försäkring hjälper dig att begränsa kostnaderna. Det ger en stor trygghet för dig och ditt djur.

Katt

Fortfarande är det många kattägare som inte känner till att katter kan veterinärvårdsförsäkras. Många är inte heller medvetna om att premien är relativt låg. En veterinärvårdsförsäkring för en katt kostar drygt 1 000 kr per år. Kontakta de olika försäkringsbolagen för en exakt uppgift.

Hund

Nästan hälften av alla hundar i Sverige saknar försäkring. Det gäller inte minst många blandrashundar, trots att behovet av veterinärvård är lika stort för dem och kostnaderna lika höga.

Direktreglering

Under försäkringsbolagens kontorstid kan vi nästan alltid göra en direktreglering av en skada. Detta görs mot en avgift på 95 kr om beloppet överskrider 2500 kr. Receptionisten hjälper gärna er med vidare frågor vid ert besök. Tag alltid med försäkringsbeskedet vid besök hos oss så går en eventuell direktreglering smidigt.

Försäkringsvillkor

Det finns olika djurförsäkringar med varierande villkor beträffande försäkringens omfattning, hur stor summa som utbetalas och hur hög självrisken är. Se till att du väljer en försäkring som passar dina och ditt djurs behov. Tag en stund att läsa igenom villkoren så att du vet vad som gäller. Skjut inte upp beslutet att teckna en försäkring för ditt djur!

Tala direkt med respektive försäkringsbolag om du vill ha ytterligare information eller hjälp att teckna försäkring. Mer information från försäkringsbolagen om djurförsäkringar hittar på respektive bolags hemsida. Loggorna till höger är länkade till bolagens hemsidor.

Folksam

Folksam uppskattar vårt koncept och arbetar aktivt för att deras försäkringstagare skall välja våra kliniker. En del i det arbetet är att Folksam framöver erbjuder 300 kr rabatt på den fasta självrisken när vård regleras efter besök på någon utav våra kliniker. Vi är glada och stolta över Folksams förtroende för oss. Läs mer om detta på Folksams hemsida.Adress

Billdals Djurklinik
Uggledalsvägen 17
427 40 Billdal

(Göteborg, Västra götaland län)
Tel: 031- 32 00 560

Öppettider
Mån - Fre 07:30 - 12.00 13:00 -16:30

Vägbeskrivning

Klicka här för en detaljerad vägbeskrivning
Sitekarta | © Billdals Djurklinik 2016 | Design av Intendit SEO & Webbyrå