DEN PERSONLIGA KLINIKEN MED DE STORA RESURSERNA
KIRURGI - MEDICIN - RÖNTGEN - ULTRALJUD
LAB - TANDVÅRD - BUTIK

Hembesök Avlivning

Hundar och katter är kära familjemedlemmar. Den dag obotlig sjukdom eller ålder gör att ens vän inte längre har någon livskvalitet i sin vardag är man som djurägare skyldig att ta sitt ansvar och hjälpa sin vän att somna in. Det är ofta ett svårt beslut som måste mogna fram.

När man som djurägare känner sig redo är det många som inte vill ta med sin vän till veterinären eftersom många djur blir stressade av den miljön. Många djurägare föredrar istället att låta sin vän somna in lugnt och fint i hemmet. Våra veterinärer gör hembesök för avlivning i Varbergs kommun samt i Marks kommun. Besöken sker enligt överenskommelse, oftast på kvällstid vardagar. Kontakta oss via telefon för att boka in ett hembesök.

Omhändertagande av djuret

Om ni har en lämplig plats att begrava ert djur på får ni självklart göra det. Vi kan även ta hand om djuret. Det blir då kremerat vid Hallands Djurkremering av Johan Willborg. Om ni vill att ert djur ska kremeras finns två alternativ, samkremering eller separat kremering.

Samkremering

Flera djur kremeras tillsammans. Askan från kremeringen sprids på åkrarna runt krematoriet i Ätradalen, Skrea.

Separat kremering

Endast ett djur kremeras åt gången och djurägaren får tillbaka askan efteråt. Ifall ni önskar kan askan lämnas tillbaka i en urna. Vi har olika varianter på urnor, prata med våra receptionister ifall ni önskar en urna.

Adress

Billdals Djurklinik
Uggledalsvägen 17
427 40 Billdal

(Göteborg, Västra götaland län)
Tel: 031- 32 00 560

Öppettider
Mån - Fre 07:30 - 12.00 13:00 -16:30

Vägbeskrivning

Klicka här för en detaljerad vägbeskrivning
Sitekarta | © Billdals Djurklinik 2016 | Design av Intendit SEO & Webbyrå