DEN PERSONLIGA KLINIKEN MED DE STORA RESURSERNA
KIRURGI - MEDICIN - RÖNTGEN - ULTRALJUD
LAB - TANDVÅRD - BUTIK

Medarbetare

Henrik Hedberg

Leg. veterinär - Chefsveterinär - Smådjursspecialist

Henrik är legitimerad veterinär sedan 1996 och har specialistkompetens i hundens och kattens djursjukdomar sedan 2005. Henrik har ett stort intresse för avancerad diagnostik och behandling av sjukdomar hos hund och katt. Han har utvecklat sina färdigheter genom tjänstgöring vid bland annat Regionsjukhuset i Helsingborg och Hallands Djursjukhus. Ultraljudsdiagnostik och kirurgi är hans specialintressen. Han utför både mjukdelskirurgi samt ortopedi. Hemma finns katten Sötnos.

Stefania Metassi

Leg. Veterinär

Stefania är legitimerad veterinär sedan 2007. Sedan dess har hon jobbat som veterinär i Göteborg och Kungälv innan hon kom till oss 2017. Stefania har ett stort intresse för tandvård och kirurgi. Hemma har hon katterna Gulietta och Arthur samt några höns.

Gustav Sandin

Leg veterinär

Gustav började arbeta hos oss i februari 2017. Han gjorde sin utbildning i Köpenham och började därefter direkt hos oss. Han arbetar dels på Viskadalens Djurklink men ni kan även träffa honom på vår klinik i Billdal. Hemma finns två jaktterrier, Vera och Jack.

Lotta Almér

Leg. Djursjukskötare

Lotta började arbeta hos oss i April 2017. Hon har under 20 år arbetat på djursjukhus i Göteborg. Ni kommer att träffa Lotta på ute på mottagningen. Hennes specialintresse är hudutredningar.

Lena Karlsson

Leg. Djursjukskötare

Lotta Lindhult

Receptionist/butiksansvarig - Klinikchef

Lotta har lång erfarenhet av arbetet inom djursjukvården. Hon har arbetat på kliniker och djursjukhus i Göteborgsregionen sedan 1980 och har varit med oss sedan starten i februari 2016. Hon har själv en katt som heter Jojo.

Rebecca Bjurling

Djurvårdare

Rebecca har jobbat på olika ställen i Göteborg sedan 2011 och började hos oss i maj 2016. Hon är speciellt intresserad av labratoriet här på kliniken och sköter om de flesta proverna vi tar. Hemma finns för tillfället inga djur.

Adress

Billdals Djurklinik
Uggledalsvägen 17
427 40 Billdal

(Göteborg, Västra götaland län)
Tel: 031- 32 00 560

Öppettider
Mån - Fre 07:30 - 12.00 13:00 -16:30

Vägbeskrivning

Klicka här för en detaljerad vägbeskrivning
Sitekarta | © Billdals Djurklinik 2016 | Design av Intendit SEO & Webbyrå