DEN PERSONLIGA KLINIKEN MED DE STORA RESURSERNA
KIRURGI - MEDICIN - RÖNTGEN - ULTRALJUD
LAB - TANDVÅRD - BUTIK

Henrik Hedberg

Leg. veterinär - Chefsveterinär - Smådjursspecialist

Henrik är legitimerad veterinär sedan 1996 och har specialistkompetens i hundens och kattens djursjukdommar sedan 2005. Henrik har ett stort intresse för avancerad diagnostik och behandling av sjukdomar hos hund och katt. Han har utvecklat sina färdigheter genom tjänstgöring vid bland annat Regionsjukhuset i Helsingborg och Hallands Djursjukhus. Ultraljudsdiagnostik och kirurgi är hans specialintressen. Han utför både mjukdelskirurgi samt ortopedi. Hemma finns katten Sötnos.

Kristina Ghosal

Leg. veterinär

Kristina har jobbat på Billdals Djurklnik sedan starten i februari 2016. Hon har lång erfarenheten från yrket och har jobbat på olika ställen i Göteborg sedn 1994. Hon har speciellt intresse för hud och kirurgi. Hemma finns en häst.

Ida Victorsson

Leg. veterinär

Ida påbörjade sin utbildning till veterinär i Budapest men avslutade den i Uppsala. Under utbildningen tjänstgjorde hon först som sköterska och därefter som TF veterinär. Hon blev färdigt med utbildningen 2015 och har sedan dess tjänstgjort mestadels på Viskadalen men även en del här i Billdal.

Lotta Almér

Leg. Djursjukskötare

Lotta började arbeta hos oss i April 2017. Hon har under 20 år arbetat på djursjukhus i Göteborg. Ni kommer att träffa Lotta på ute på mottagningen. Hennes specialintresse är hudutredningar.

Pia Wigren Olsson

Leg. Djursjukskötare

Pia har varit med sedan starten av kliniken i februari 2016. Tidigare har hon arbetat på bland annant Blå Stjärnans djursjukhus. Hon började arbetet 1985 och erhöll sin legitimation 2012. Hon är speciellt intresserad av labrarotiet och cytologi. Hemma finns 2 Vorstel; Ellie och Görel, samt en Jack Russell; Stella.

Lotta Lindhult

Receptionist/butiksansvarig - Klinikchef

Lotta har lång erfarenhet av arbetet inom djursjukvården. Hon har arbetat på kliniker och djursjukhus i Göteborgsregionen sedan 1980 och har varit med oss sedan starten i februari 2016. Hon har själv en katt som heter Jojo.

Rebecca Bjurling

Djurvårdare

Rebecca har jobbat på olika ställen i Göteborg sedan 2011 och började hos oss i maj 2016. Hon är speciellt intresserad av labratoriet här på kliniken och sköter om de flesta proverna vi tar. Hemma finns för tillfället inga djur.

Adress

Billdals Djurklinik
Uggledalsvägen 17
427 40 Billdal

(Göteborg, Västra götaland län)
Tel: 031- 32 00 560

Öppettider
Mån - Fre 07:30 - 16:30
Vi tat emot drop-in vaccination och kloklipp på tisdag till torsdag mellan 9-12 samt 13-16. OBS! rabiesvaccinationer eller vaccinationer som skall föras in i pass kräver tidsbokning

Vägbeskrivning

Klicka här för en detaljerad vägbeskrivning
Sitekarta | © Billdals Djurklinik 2016 | Design av Intendit SEO & Webbyrå