ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag

7:30 -12:00
13.00 - 16:30

Tidsbokning via telefon

031-32 00 560

Vi finns tillgängliga i telefon från
07:30-16:30

Lunchstängt
12:00-13:00

Jour lör & sön
08:00-16:00
0702568311

Ingen jour storhelgerna påsk,
midsommar, jul och nyår

Medarbetare

Henrik Hedberg

Henrik Hedberg

Leg Veterinär, Smådjursspecialist, Chefsveterinär

Henrik är legitimerad veterinär sedan 1996 och har specialistkompetens i hundens och kattens djursjukdomar sedan 2005. Henrik har ett stort intresse för avancerad diagnostik och behandling av sjukdomar hos hund och katt. Han har utvecklat sina färdigheter genom tjänstgöring vid bland annat Regionsjukhuset i Helsingborg och Hallands Djursjukhus. Ultraljudsdiagnostik och kirurgi är hans specialintressen. Han utför både mjukdelskirurgi samt ortopedi. Hemma finns katten Sötnos.

Stefania Metassi

Leg Veterinär

Stefania är legitimerad veterinär sedan 2007. Sedan dess har hon jobbat som veterinär i Göteborg och Kungälv innan hon kom till oss 2017. Stefania har ett stort intresse för tandvård och kirurgi. Hemma har hon katterna Gulietta och Arthur samt några höns.

Gustav Sandin

Leg Veterinär

Gustav började arbeta hos oss i februari 2017. Han gjorde sin utbildning i Köpenham och började därefter direkt hos oss. Han arbetar dels på Viskadalens Djurklink men ni kan även träffa honom på vår klinik i Billdal. Hemma finns två jaktterrier, Vera och Jack.

Matilda McGrath

Leg Veterinär

Matilda McGrath började arbeta hos oss i april 2018. Hon gjorde sin utbildning i England. Matilda arbetar på Billdals Djurklinik och Varbergs Djurklinik.

Lotta Almér

Lotta Almér

Leg. Djursjukskötare

Lotta började arbeta hos oss i April 2017. Hon har under 20 år arbetat på djursjukhus i Göteborg. Ni kommer att träffa Lotta på ute på mottagningen. Hennes specialintresse är hudutredningar.

Lena Karlsson

Djursjukskötare
Lotta Lindhult

Lotta Lindhult

Receptionist, Butiksansvarig, Klinikchef

Lotta har lång erfarenhet av arbetet inom djursjukvården. Hon har arbetat på kliniker och djursjukhus i Göteborgsregionen sedan 1980 och har varit med oss sedan starten i februari 2016. Hon har själv en katt som heter Jojo.

Rebecca Bjurling

Rebecca Bjurling

Leg Djurvårdare

Rebecca har jobbat på olika ställen i Göteborg sedan 2011 och började hos oss i maj 2016. Hon är speciellt intresserad av labratoriet här på kliniken och sköter om de flesta proverna vi tar. Hemma finns för tillfället inga djur.

Sara Valenzuela

Djurvårdare

Sara började arbeta hos oss under 2018 och ni möter henne på vår poliklinikavdelning både på Viskadalen och Billdalds djurklinik. Hemma finns hunden Molly

Katarina Heijmahn Karlsson

VD

Katarina började arbeta hos oss i augusti 2017. Katarina är jurist och arbetade tidigare under många år med familjejuridik på Fonus. De senaste 15 åren har hon varit delägare i Hasseco där hon arbetat som konsult inom ekonomi, juridik och personlig assistans. Hemma finns familjens Whippet Daphne samt döttrarnas två hundar; Luna, Italiens vinthund och Bosse, Dvärgtax.