ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag

7:30 -12:00
13.00 - 16:30

Tidsbokning via telefon

031-320 05 60

Vi finns tillgängliga i telefon från
07:30-16:30

Lunchstängt
12:00-13:00


 

Kliniken har stängt följande helgdagar: Långfredag, Påskafton, Annandag Påsk, 1 Maj, Kristi Himmelsfärd, 6 juni, Midsommarafton, Julafton, Juldagen, Annandag Jul, Trettondagen

Fredagen den 23 december stänger kliniken 14.30.

Tjänster

Vi kan hjälpa till med de flesta frågeställningar inom smådjursjukvården, välkomna till din veterinär i Göteborg

Vi kan hjälpa till med de flesta frågeställningar inom smådjursjukvården
Billdals Djurklinik är utrustad med bl a operationssal, tandsal, röntgen, ultraljud och eget labratorium. Vi har veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar samt sköterskor som är legitimerade djursjukskötare. Hos oss kommer ditt djur att erbjudas modern diagnostik och behandling. Vid kliniken utgår vi från vetenskap och beprövad erfarenhet vid val av diagnostik och behandling.

Vid Viskadalens Djurklinik utförs all ortopedi (frakturer, korsband m m). Där erbjuds även stationärvård med isolering för misstänkt smittsamma fall. Varbergs Djurklinik är mer nischad mot internmedicin och ögon. Vid Falkenbergs Djurklinik erbjuds undersökning av matstrupe, magsäck och tarm med videoendoskop. Tandvård har utvecklats till ett viktigt område i vår verksamhet. Samtliga kliniker är utrustade med en tandsal med gasnarkos, direktdigital röntgen, borr, puts och ultraljud för tandstenstagning. Rotfyllningar görs vid kliniken i Varberg och Falkenberg.

Butiken

Vi strävar efter att vara ett så komplett djurvårdscenter som möjligt. Vid kliniken har vi därför satsat på en butik med mycket brett sortiment. Fokus ligger på dietfoder avsedda för olika sjukdomstillstånd (Purina, Hill's) samt medicinska schampon och andra produkter för djursjukvård.