ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag

7:30 -12:00
13.00 - 16:30

Tidsbokning via telefon

031-320 05 60

Vi finns tillgängliga i telefon från
07:30-16:30

Lunchstängt
12:00-13:00


 

Kliniken har stängt följande helgdagar: Långfredag, Påskafton, Annandag Påsk, 1 Maj, Kristi Himmelsfärd, 6 juni, Midsommarafton, Julafton, Juldagen, Annandag Jul, Trettondagen

Vår filosofi

Kvalitet - Kompetens - Omtanke

Kvalitet

Vi har en rymlig klinik med bra planlösning vilket är en grundförutsättning för bra vård. Vidare har vi investerat i modern utrustning för diagnostik och behandling av patienterna som kommer till oss. Vår grundidé är att veterinären som tar in era djur ansvarar för hela utredningen samt håller i kontakten med er ägare. Genom att i möjligaste mån undvika ”överlämningar” minimeras risken för missförstånd.

Kompetens

Ni kan vända er till oss med ett sjukt djur och lita på att vi tillämpar modern diagnostik och behandling. På sidan Patientfall kan ni se exempel på diagnostik och behandling som utförts vid våra kliniker. Veterinärerna vid klinikerna är välutbildade - vi har fyra veterinärer med specialistkompetens inom hundens och kattens sjukdomar. För att upprätthålla vår kompetens pågår kontinuerlig fortbildning internt samt genom utbildningar i Sverige och utomlands.

Omtanke

Du och ditt djur ska känna er trygga och väl omhändertagna hos oss. Vi jobbar småskaligt och vår ambition är att den veterinär ni träffar vid första mötet hos oss är er kontaktperson under hela utredningen/behandlingen. För att ni ska trivas har vi satsat på en hemtrevlig klinikinteriör.